Topshisha.nl Actie Amy Deluxe Tabakskoppen

Actie – AMY Deluxe tabakskop

Bij aanschaf van een AMY Deluxe waterpijp kun je nu gratis kiezen uit drie verschillende tabakskoppen. Kies de beste tabakskop die bij je past.
De klassieke ongelakte klei kop, de zwarte tabakskop met zeefje of een AMY Deluxe phunnel tabakskop (Phunnel is speciaal voor steam stones)

Wilt u gebruik maken van de keuze geef dan tijdens het bestellen bij “klantnotitie” aan welke tabakskop u wilt hebben. Wij zullen ze dan omruilen. Word er geen keuze gemaakt dan verzenden wij de tabakskop die in de waterpijp zit en dat kan de bruine tabakskop zijn ( bij wat oudere modellen) of een zwarte tabakskop met zeefje.
Wat betreft de hot screen die past op alle drie de tabakskoppen en hoeven wij dus niet aan te passen.

Zwarte tabakskop met hot screen en gaasje. De gaasje of zeefje zorgt ervoor dat je minder tabak hoeft te gebruiken en verbeterd de luchtcirculatie. Ander voordeel is dat je tabakskop schoner blijft.

Amy Deluxe tabakskop ongelakt van klei met hot screen. Doordat deze tabakskop ongelakt is dringt de smaak diep in je tabakskop. Dit is een klassieke tabakskop van AMY Deluxe wat vooral bij de oudere modellen zit of oudere product fotos.

Amy Tabakskop Phunnel AM-C031

AMY Deluxe Phunnel met hot screen. Speciaal voor steam stones maar ook geschikt voor tabak. In het midden zit een grotere gat met een verhoging omheen. Door de verhoging kan er geen aroma door het gat vallen. zeer geschikt voor dampsteentjes, pasta’s, crème maar ook voor tradionale tabak.